MY PERFUMES

O mostenire de peste 25 de ani de traditie care descrie excelenta in fiecare aspect al afacerilor!

Lumea parfumurilor de nisa a explodat in ultimii ani iar ME.RO este un site unde poti gasi branduri de la My Perfumes care includ arome frantuzesti si orientale.
My Perfume a fost infiintat de Firoz Bangwala in 1993. De atunci, aromele lui au servit multi cunoscatori de parfumuri din Emiratele Arabe Unite cu parfumuri originale si autentice. My Perfumes respecta cultura din Emiratele Arabe Unite si a fost o parte integranta in patrimoniul sau pentru ca pastreaza valori, traditii si exuda eleganta in abundenta. Ceea ce reprezinta astazi My Perfumes este rezultatul unei viziuni a lui Mustafa Firoz, care a creat marca emblematica BaugSons, cu viziunea de a deveni un pioner in industria parfumurilor. My Perfumes a decis sa se aventureze in sfera parfumurilor cu mai mult de un deceniu in urma si tot de atunci aromele sale au fost folosite de cunoscatori de parfumuri de pe intreg globul.
My Perfumes este una dintre cele mai importante companii de frumusete si ingrijire personala din Emiratele Arabe Unite, cu sediul central in Dubai, obiectivul principal fiind de a oferi clientilor sai o selectie larga de optiuni de parfumuri. Programul de calitate al parfumurilor este definit de o impresie de a oferi produse de inalta calitate, care se potrivesc si depasesc cele mai inalte standarde ale industriei si asteptarile clientilor. Se folosesc materii prime de inalta calitate de la Grasse,Franta,Barcelona,etc. Materialele de ambalare de cea mai buna calitate din Orientul Indepartat.

My Perfume a participat la expozitia „World Beauty” din Orientul Mijlociu din 2008 pana in 2017, Cosmoprof Bologna din 2015 pana in 2017 si expozitia „Belleza y Salud” Columbia 2017.

Procesul de productie

Primul pas este cercetarea pietei,care este efectuata de departamentul de marketing cu scopul de a masura evolutia tendintelor in industria parfumurilor. Se creeaza parfumul si se reproceseaza pana se obtine amestecul perfect. La evaluarea satisfacatoare sunt pregatite esantioanele finale pentru revizuire. Echipa de proiectare creeaza apoi modele de sticle si ambalaje pe baza informatiilor furnizate de echipa de marketing. Dupa ce esantionul final este pregatit cu intregul ambalaj se primeste aprobarea necesara din partea autoritatii de reglementare. In urma aprobarii finale, parfumul intra in productie. Odata ce aceste sticle sunt complete,ele sunt ambalate in cutiile lor unice si apoi invelute in celofan si in cele din urma ambalate pentru expeditori.