Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.me.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.me.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1.Definitii

ME.ro este denumirea comerciala a SC Hera Rovaniemi SRL, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in Bucuresti, strada Ghidigeni nr 98, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/5452/2013, CUI RO30913411.

Site domeniul www.me.ro si subdomeniile acestuia.

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

2.Documente contractuale

Prin efectuarea comenzii, respectiv prin apăsarea/activarea butonului ADAUGĂ ÎN COŞ, Clientul face o cerere de cumpărare privind Produsele selectate în conformitate cu Termenii și Condițiile precum și cu prețurile de vânzare a Produselor în vigoare la data efectuării comenzii de către Client, cerere/comandă de cumpărare care necesită acceptarea expresă din partea ME.ro (denumită în continuare ”cerere/comanda de cumpărare”). Abia după acceptarea cererii/ comenzii de cumpărare a Clientului de către ME.ro rezultă un contract la distanță încheiat între ME.ro și Client, care are, în principal, ca obiect, pe de o parte, obligația de vânzare și Livrare, iar pe de altă parte, obligația de preluare și plată a prețului privind Produsele comandate de către Client (denumit în continuare ”Contractul”). ME.ro, după caz, nu este obligată să accepte cererea de cumpărare a Clientului dacă, enumerăm cu titlu exemplificativ și nu limitativ,  lipsește produsul din stoc, , datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte, livrarea este solicitată în afara teritoriului României, ME.ro are îndoieli rezonabile cu privire la seriozitatea cererii/comenzii de cumpărare etc.

Pretul pentru vanzarea online a produselor de pe Site-ul ME.ro, exprimate in lei (RON), sunt cele in vigoare in momentul plasarii Comenzii de catre Cumparator. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat de ME.ro in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii, in mod unilateral. Aceasta modificare va fi comunicata Cumparatorului inainte de orice Comanda. Preturile se aplica vanzarii la distanta.
Aceste preturi nu contin si cheltuielile de expediere, ce vor fi percepute separat, in plus fata de pretul produselor cumparate. Cheltuielile de expediere vor fi indicate inainte de inregistrarea Comenzii de catre Cumparator. Diferitele modalitati de expediere sunt prevazute in continuare in TCV si sunt preluate si pe Site; acestea pot fi oricand modificate de catre ME.ro. De aceea, ME.ro ii sfatuieste pe Cumparatori sa consulte cu regularitate TCV afisate pe Site.
Preturile includ taxa pe valoare adaugata (TVA) aplicabila in ziua inregistrarii Comenzii. Orice modificare a cotei de TVA aplicabile va fi in mod automat aplicata si pretului produselor vandute de ME.ro pe Site-ul sau.
Ofertele prezentate de ME.ro sunt valabile atat timp cat raman afisate pe Site, in limita stocurilor disponibile, in dimineata zilei in care se plaseaza comanda, in depozitul ME.ro special afectat vanzarii prin intermediul Site-ului www.me.ro